Squash med kylling samt de grøntsager jeg lige havde….
Supermarkederne bugner med squash for tiden – Jeg har en squash plante der giver virkelig mange squash – så det er om at udnytte det. Lige for tiden får vi næsten squash i alt ?
Squash er rigtig god, fordi den er ret neutral i smagen og kan sammensættes med mange forskellige ingredienser. Jeg kombinerede denne ret ud fra hvad vi lige havde i køleskabet. #undgåmadspild
En dejlig fedtfattig ret som jeg syntes er nem og hurtig at tilberede. Den giver også en god mæthedsfornemmelse.
Jeg lader bare retten stå i min ecokube, til vi har tid til at spise. Det er så dejlig fleksibelt, men kræver selvfølgelig lige at jeg får retten bikset sammen, så snart jeg har fri.
4 personer
Tilberedningstid: ca. 15 min + 1½ time i ecokuben
Ingredienser:
400g skært kyllingekød
1 spsk. alm. paprika
1 tsk. røget paprika
1 stort løg
1 mellemstor squash.
3 Gulerødder
1 rød peber
1 dåse flåede tomater
ca. 3 dl hønsebouillon eller vand så det lige dækker ingredienserne i gryden
1-2 spsk. rapsolie til stegning
Chayenne peber (hvis du kan lide retten lidt stærk)
Salt og peber
Tilbehør: Serveres med kogte vilde ris
Fremgangsmåde:
Skær kyllingekød i tern eller strimler
Skær alle grøntsager i grove tern
Sauter løg, kylling og paprika i en gryde ved middel varme
Tilsæt resten af ingredienserne
Bring det i kog under omrøring og lad det koge under låg i ca. 2-3 minutter
Placer gryden i ecokuben og luk ecokuben godt til.
Lad det stå i ca. 1½ time i ecokuben og du har den lækreste sunde gryderet med masser af smag
Tip: En gang jævning inden servering skader ikke hvis man er til god sovs?
Hvis du ikke har en ecokube kan du i stedet sætte gryden ind i sengen og pakke den ind under dynen.