En cremet pastaret med en spændende smag. Den stærke chili og appelsinen går rigtig godt i spænd med den cremede fløde.
4 personer
Tilberedningstid: ca. 15- 20 min. + 1 time i ecokuben
Grydestørrelse på ca. 2½ – 3L passer til denne ret
Ingredienser:
400 g. hakket oksekød
2 løg
4 gulerødder
1 rød chili
1 appelsin – usprøjtet
250 g. grov pasta
2½ dl fløde
2 dl. vand
1-2 spsk. olie til stegning
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Pil løget og skær det i tern
Skær gulerødder i grove stykker
Fjern kernerne fra chilien og hak den fint
Riv skallen fra appelsinen – pas på ikke at få det hvide under skallen med, det er bittert
Pres saften fra appelsinen
Svits løg og kød
Bland resten af ingredienserne i og kog retten op. Lad det hele simre et par minutter under låg
Placer derefter gryden i ecokuben og luk ecokuben godt til. Lad det stå i ca. 1 time i ecokuben og retten er klar til servering