En fedtfattig ret som smager herligt, og så har jeg ladet mig fortælle, at spidskål er rig på C-vitamin og fyldt med mættende kostfibre. Jeg kan godt lide spidskål, fordi den er meget mild i smagen i forhold til mange andre kåltyper. Jeg syntes, at dette er en god og mættende ret, som ligger let i maven.
Denne ret er en ”all in one” ret – du skal ikke tænke på at lave tilbehør ved siden af.
4 personer
Tilberedningstid: ca. 15 til 20 min. + 1 time i ecokuben
Grydestørrelse på ca. 3L passer til denne ret
Ingredienser:
400 g. svinekød i strimler – her har jeg brugt fersk skinkekød
1 lille spidskål ca. 400 g.
400 g. bagekartofler – alm. kartofler kan også bruges
3 store gulerødder
1 tsk. karry – mellemstærk
5 dl. grøntsagsbouillon
2 ts. salt
peber
1-2 spsk. olie til stegning
Fremgangsmåde:
Skær kød i tynde strimler
Skær spidskål i tynde strimler
Skær kartofler i stave – som pomfritter
Sauter kød og karry i gryden ved middel varme
Tilsæt kartofler og gulerødder – vend dem sammen med kød og karry
Tilsæt spidskål og bouillon
Smag til med salt og peber
Bring det i kog og lad det koge under låg i ca. 5 minutter til alt er gennemvarmt. Placer gryden i ecokuben og luk ecokuben godt til.
Lad retten stå i ca. 1 time i ecokuben imens du laver andre ting. Ecokuben passer sig selv, du skal ikke holde øje med den. Du/I kan spise når det passer ind. Retten kan fint stå i ecokuben i 2- 3 timer uden at blive kold.
Husk dog at det er en god ide at varme retten igennem på blusset igen, hvis temperaturen er kommet under 65 grader.
Tip:
Du kan bruge svinekød i tern i stedet – forlæng da tiden i ecokuben med ca. ½ time
+
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
3.600,00 kr. – 3.800,00 kr. inkl. moms
+
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
+
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page